Pajutuotteet Sunniemen pajutilalta Porista

Sunniemen pajutila on Porissa keskeisellä paikalla sijaitseva pajun ja muiden luonnonmateriaalien, kädentaitojen ja luovan toiminnan keskus. Pajutilallemme on helppo tulla, sillä sijaitsemme helposti lähestyttävästi, muutaman heiton päässä Porin keskustasta. Tila on osa Rantaseiri Oy -yritystä, joka valmistaa erityisesti pajusta ekologisia ja taatusti kotimaisia tuotteita moneen käyttöön find Land® -tuotemerkkinsä alla.

Lue lisää tuotteistamme ja tilalla sijaitsevasta myymälästämme, Pajuputiikki Iisakista.

JOULUN HAVUTYÖT -kurssi 1.-2.12.2017

Jouluisia havutöitä voit tulla tekemään kanssamme itse kasvattamastamme kauniista serbiankuusesta ym havuista kurssilla pe-iltana 1.12.2017 klo 18-20 ja la-päivänä 2.12.2017 klo 10-15. Kurssin hinta 35 € sisältää käytettävät havut. Sidontalankaa ja erilaisia jouluisia luonnonmateriaalikoristeita töihin voit ostaa pajutilalta. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 29.11.2017 joko puhelimitse 050-567 8910 Seija Viitaselle tai sähköpostitse postia@sunniemenpajutila.fi. Tervetuloa tekemään jouluksi kransseja, kelloja, köynnöksiä, havukartioita, sydämiä, tähtiä ja muita hahmoja!

Pajuputiikki Iisakin joulumyyjäiset ovat 4.-9.12.2017 klo 12-17 paitsi itsenäisyyspäivänä, jolloin pajutila on suljettu. Tervetuloa somistamaan joulua suomalaisilla pajutuotteilla!

PAJUKERHO kokoontuu myös syksyllä... 

Tehdään porukalla pajutöitä! Sunniemen Pajutilalla voit tehdä haluamiasi pajutöitä ja saat monipuolisesti vinkkejä, neuvoja ja käytännön opastusta - kaikkea pajun käytöstä ja erilaisista punontatekniikoista. Seija Viitanen ohjaa kerhoja ja lainaa työkaluja ym tarpeen mukaan. Rennosti jutellen saadaan toisiltamme ideoita ja kokeillaan, mihin se paju oikein voi taipua. Pajuja töihisi voit ostaa pajutilalta valmiiksi taipuisiksi käsiteltyinä kunkin kerhopäivän aikana. Helmikuusta lähtien kokoontunut pajukerho jatkaa syksyllä:

Tule mukaan silloin, kun Sinulle sopii; Pajukerhon kokoontumisajat ovat:

Pe-ilta klo 18-20 + la-päivä klo 10-15, kerhopäivät  15.-16.9.2017, 13.-14.10.2017 ja 17.-18.11.2017. Hinta yhdeltä pe-la-kokoontumiselta on 25,00 €/osallistuja sis. alv 24 %. Huom! Marraskuun kerhon aika on muuttunut aiemmin ilmoitetusta!

Ilmoittaudu kuhunkin kerhokertaan viimeistään edellisellä kokoontumisella tai viimeistään edellisenä päivänä Seija Viitaselle puhelimitse tai tekstiviestillä 050-567 8910 tai sähköpostiin seija.viitanen@sunniemenpajutila.fi

Retkeilykohde Kokemäenjoen rantamaisemissa

Sunniemen Pajutilan miljöö on viehättävä matkailukohde ja viihtyisä tapahtumapaikka niin ryhmille kuin yksittäisille vierailijoille. Tilallamme sijaitsee muun muassa Pajupuisto, joka on koko ajan elävä viherrakennuskokonaisuus. Pajupuistosta voit tulla hakemaan ideoita omaan puutarhaan tai vain nauttimaan erikoisesta ja mielenkiintoisesta ulkoilmakohteesta. Pajutilamme sijaitsee vehreän ja virtaavan Isojoenrannalla, mutta silti kävelymatkan päässä keskustasta. Lisää tilastamme.

Kurssit ja tykypäivät

Järjestämme ryhmille tilauksesta kursseja, joilla harjoittelemme kädentaitoja luonnonmateriaaleja hyödyntäen. Kurssit voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa tai Sunniemen pajutilalla. Lue lisää kursseistamme.

Tilamme on myös ihanteellinen paikka tykypäivien järjestämiselle. Räätälöimme päivän ohjelman ja tarjoilut jokaisen ryhmän toiveiden mukaisesti. Lue lisää tykypäivistämme.

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi

Suosittele meitä