Joulusesonkina 2017:

Sunniemen Pajutilan Pajuputiikki Iisakki on avoinna 4.-9.12 2017 (paitsi itsenäisyyspäivänä 6.12.) klo 12-17. Tervetuloa luomaan joulun tunnelmaa suomalaisilla pajutuotteilla!

Pajusermi ja muita pajutuotteita Porista

Porilainen Sunniemen pajutila on erikoistunut viljellyn pajun työstämiseen raaka-aineiksi, puolivalmisteiksi ja valmiiksi tuotteiksi sisä- ja ulkokäyttöön. Pajutuotteita voidaan käyttää niin kukka- ja puutarha-alalla, sisustuksessa, somistuksessa kuin kädentaitoalalla käyttö- ja koristetuotteina. Tuotteemme sopivat niin yksityisiin koteihin kuin yrityksiin ja julkisiin tiloihin. Asiakkainamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset, yhdistykset ja erilaiset julkiset laitokset.

Kasvatamme tilallamme liki 30 eri pajulajiketta, joista 18 on myynnissä. Pajua myydään paksuuden ja pituuden mukaan eri tarkoituksiin. Kaikki tuotteemme ovat supisuomalaisia sekä ekologisia. Pajuja sekä tuoreina että kuivatettuina. Kuivatettuja pajuja myymme myös valmiiksi taipuisiksi käsiteltyinä.

Teemme tuotteita asiakkaillemme myös mittatilaustyönä. Puutarhoihin saadaan kasvatettua elävistä pajuista mitä erilaisimpia elementtejä kuten pajuaitoja, pajusermejä, majoja, portteja, näkösuojia sekä tuuliesteitä.

Luonnontuotteet pajusta - Pajuputiikki Iisakki

Sunniemen Pajutilalta löydät Rantaseiri Oy:n oman find Land® -tuotemerkin luonnontuotesarjan myyntinäyttelyn sekä tilan muitakin tuotteita.

Elävien, istutettavien pajujen sesonki keväällä

Kevät on istutettavien pajujen aikaa, paras istutusaika on huhti-toukokuu. Voit istuttaa pajuja jo heti roudan sulattua. Kesällä tehdyt istutukset onnistuvat harvoin kunnolla!

Oletko mukana tai vedätkö harrasteryhmää, joka on kiinnostunut kasvattamaan pajuista jotakin. Järjestämme tilauskursseja väh. 5 hengen ryhmille keväällä 2018. Tällä kurssilla perehdyt hyvin erilaisiin pajusta kasvatettaviin piharakenteisiin eli opit pajumajojen, erilaisten kasvavien pajuaitojen, kaariporttien, punottujen pajupuiden yms kasvivalintaa, istutusta ja punontaa sekä jatkohoitoa kasvun aikana. Tällaisella kurssilla opitaan tärkeät asiat ja työtekniikat ohjaajan luennolla ja mallitöillä. Saat myös kirjalliset ohjeet ja lisäksi tehdään harjoitustöitä pajutilalla. Kurssilla on mahdollisuus ostaaa mukaan eläviä pajupiiskoja ja -pistokkaita ym pajutöitä omaan puutarhaan ja omiin istutuksiin. Ohjelman, kurssin keston ja ajankohdan sovimme ryhmän vetäjän kanssa - ota rohkeasti yhteyttä .

Piristä puutarhaa pajuilla - istuta, puno, rakenna ja nauti! Vinkkejä ja ohjeita saat mm. pajuteemalauantaisin keväällä. Samalla voit ostaa eläviä pajupiiskoja ja -pistokkaita omiin töihisi sekä erilaisia pajutuotteita. Voit myös tehdä tilauksia esim. sermeistä, näkö- ja/tai tuulisuojista, kasvituista, koreista yms omien mittojesi mukaan. Jos et itse halua tehdä pajutöitä, teemme tilauksestasi pajuista monenlaisia ratkaisuja ja tuotteita aivan tarpeesi mukaan. 

Aukiolo:

Joulusesongin aukiolo yllä!

Kevättä lukuunottamatta meillä ei ole yleensä säännöllistä aukioloaikaa, mutta käynnistä voit sopia puhelimitse 050-567 8910/Seija Viitanen. Palvelemme ympäri vuoden - sovi käynnistä puhelimitse etukäteen niin tiedämme olla paikalla. Kesä ja syksy ovatkin parasta aikaa pajutilavierailulle. Palvelemme ja opastamme myös ryhmiä sekä pidämme ryhmille työnäytöksiä. Varsin mukava kokemus ryhmälle on myös oman pajunpunonnan kokeilu - pienellä pajutyöllä saa hyvän kokemuksen materiaalista ja kivan matkamuiston käynnistä eikä vierailuun liitetty punontatyö lisää matka-aikaa kuin noin 1,5 h.

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi

Suosittele meitä