Retkikohteet porilaisella Sunniemen pajutilalla

Sunniemen pajutilaan voi tulla tutustumaan myös ilman varattua kurssia tai vierailua. Tilamme sijaitsee 5,5 kilometrin päässä Porin keskustasta aivan Kokemäenjoen ranta-alueella, Isojoenrannan kaupunginosassa. Täällä perisatakuntalaisella pientilalla henkii maaseudun rauha, ja tilaa ympäröi maalaismaisema peltoaukeineen ja rantalehtoineen.

Tilalla on nähtävissä erilaisia pajutöitä niin kasvavina kuin kuivattuinakin punottuina koriste- ja hyötytuotteina. Pajun ohella monissa töissä on käytetty myös muita luonnonmateriaaleja. Sovi käynnistä etukäteen vaikka puhelimitse, niin tiedämme olla paikalla.

Pajupuisto

Sunniemen pajutilalla sijaitsee pajupuisto, joka on kasvukausien mukaan muokkautuva viherrakennuskohde. Pajupuistosta saa hyviä vinkkejä mm. erimallisiin pajuaitoihin, tuuli- ja näkösuojiin, majoihin ja erilaisiin sisustuselementteihin puutarhaan tai terassille, parvekkeelle tai patiolle. Näitä valmistetaan myös tilauksesta asiakkaille haluttujen mittojen mukaan!

Opastetut kiertokäynnit

Järjestämme pajupuistossa ja -viljelmillä opastettuja kiertokäyntejä. Puistoon voi tutustua myös omin päin kesällä Sunniemen pajutilan aukioloaikojen mukaan sekä muina aikoina sopimuksen mukaan. Ryhmille kiertokäyntejä järjestetään sopimuksesta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ryhmille on mahdollista varata etukäteen kahvitus.

Tiedustelut ja kysymykset voi lähettää yhteystietolomakkeella.

Aukioloaikamme löydät täältä.

Uudesta PAJUKERHOSTA saat tietoja klikkaamalla yllä Sunniemen Pajutila -otsikkoa! Kannattaa katsoa...

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi