Sunniemen pajutila Porissa

Sunniemen Pajutila keskittyy nyt pelkkään pajun kasvatukseen ja myyntiin. Pajupellot sijaitsevat edelleen tutulla paikalla Leinontien varressa Porin Isojoenrannalla (kaupunginosan nimi muuttuu tulevaisuudessa Sunniemenrannaksi), mutta hallinto ja myynti keskittyvät 500 m päähän Ari ja Seija Viitasen kotitilalle eli varsinainen postiosoite on Sunniementie 36 28240 PORI, jossa olemme aloittaneet jo 1998 pajujen koeviljelyn.

Entisessä osoitteessa Leinontie 41 olevat rakennukset ja niiden alla oleva määräala on myyty ja siirtyvät ostajalle 1.6.2019.

ELI tämän kevään kuluessa huhti-toukokuussa myymme sieltä kuivatun pajun varastoa ja kaikenlaisia kalusteita, punontatelineitä, pajutöitä, taloustavaraa ym ym pois ulosheittohinnoin...TERVETULOA TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ!

PAJUMYYNTI JATKUU!

Elävien, istutukseen tarkoitettujen pajupiiskojen ja -pistokkaiden myynti alkaa huhtikuun alussa (toivottavasti talvi on silloin jo luovuttanut!). Tilauksia otamme vastaa viikosta 14 alkaen sähköpostitse: postia@sunniemenpajutila.fi tai puhelimitse 050-567 8910 tai vanhojen sivujemme nettikaupan kautta www.sunniemenpajutila.fi. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti kuivattua pajuja; erittäin hyviä lajikkeita korinpunontaan ja moniin muihn punontatöihin. Maaliskuun keskitymme vielä täysin tähän meille isoon muutokseen, joten asiakaspalvelu alkaa huhtikuun 1. päivä EIKÄ OLE APRILLIA!

KUN ON PITKÄÄN TOIMITTU JA MONENLAISTA TEHTY, VIELÄ TÄMÄN KEVÄÄN AJAN JATKUU SIIS KAIKENLAISEN TAVARAN POISTOMYYNTI JA KIRPPUTORITOIMINTA - eli sekin siis huhti-toukokuussa vielä Leinontie 41:ssä

Astioita, kalusteita, sisustustavaraa, askartelutarvikkeita, vanhaa maatalousirtaimistoa sekä vanhoja ruostuneita tarvekaluja, vanhoja kangaspuita ja ikkunakehyksiä laseineen ym ym pilkkahinnalla ja jopa ilmaiseksi.

Löytyy myös rottinkia ja kuivattuja pajuja, myymäläkalusteita ja erilaisia hyllyköitä sekä floristiikka-alalle sopivia maljakoita ja muita tarvikkeita.

Poismyynnissä on myös neljä erilaista teollisuusompelukonetta!!!!

Emme vielä poista näillä sivuilla olevia vanhoja tekstejä, koska niistä saatte kuvan liki 20-vuotisesta toiminnastamme pajujen viljelijänä ja tietenkin Sunniemen Pajutilan historiasta tähän asti!

Tervetuloa helpottamaan muuttoamme  vanhalle Viitasten kotitilalle aivan lähelle pajutilaa, jossa jatkamme pajujen kasvatusta ja myyntiä. Alan tuotevalmistuksen ja koulututuksen olemme lopettaneet. Sydämelliset kiitokset kaikille asiakkaillemme, kanssamme työskenneille ja kursseillemme osallistuneille.

Terveisin Ari ja Seija Viitanen, Sunniemen Pajutilan yrittäjäpariskunta

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi