Pajutuotteet sisustukseen ja puutarhaan

Varsinainen kurssitoiminta on päättynyt!

Alla olevasta tekstistä näette, minkälaista toimintamme oli kevääseen 2018 asti. Kiitos kaikille kurssilaisille ja jos tarvitsette pajuja töihinne, niitä myymme vielä! Ota yhteyttä Seija Viitaseen puh 050-567 8910.

Vanhat tekstit:

Pajukurssit hurmaavassa ympäristössä Porissa

Järjestämme erilaisia kädentaitokursseja ja -koulutuksia yrityksille, harrasteryhmille ja muille pienryhmille. Luonnonmateriaalien parissa työskennellessä pääsee irtautumaan normaaliarjesta ja hengähtämään hetkeksi. Levollinen maalaisympäristö viimeistelee elämyksen.

Työstettävät materiaalit ja työskentelytekniikat

Käyttämämme materiaalit ovat ensisijassa kotimaisia ja ekologisia. Käytettävissä on muun muassa erilaisia pajuja, kaisloja, havuja, sammaleita, jäkäliä, käpyjä, kaarnoja, heiniä, erilaisia oksia ja paljon muita täältä kerättyjä ja kasvatettuja materiaaleja. Kursseilla voidaan käyttää hyväksi myös asiakkaan omia materiaaleja.

Materiaaleja työstetään punoen ja pujotellen, sitoen, solmien, niputtamalla, liimaamalla, naulaten, ruuvaten, poraten, nitoen...

Kurssien kesto ja paikka

Räätälöimme kaikki kurssit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kurssien kesto voidaan sovittaa 3-4 tunnista 1-2 päivään, päivä- tai iltakurssina.

Kurssit voidaan toteuttaa paikan päällä Sunniemen pajutilalla Porissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Sunniemen tiloissa voidaan järjestää myös päivän ruokailut ja kahvitukset. Tarvittaessa tilalla tarjotaan myös kokous- ja illanviettotilaa sekä muuta ohjelmaa.

Lisää tietoa Sunniemen pajutilasta.

Kysy kursseistamme lisää ja hinnoistamme yhteydenottolomakkeella, jolla VOIT MYÖS ILMOITTAUTUA kerhoon tai kursseille!