Sunniemen Pajutilan toiminta on päättymässä ja tila rakennuksineen on myynnissä!

Tila muodostaa tosi ihanan maaseutuidyllin aivan lähellä Kokemäenjoen rantaa ja ennen kaikkea vain 5 km Porin keskusta-alueesta. Tässä on idyllinen paikka: MAASEUTUA KAUPUNGIN KESKUSTASSA. Tila sopii tietenkin monenlaiseen erikoisviljelyyn, mutta hyvin myös esim. koira-, hevos-, lammas- ym eläinharrastajille! Tilaa myy OP-Kiinteistökeskus Porissa.

Vanhaa tekstiä näillä sivuilla:

Tilamme sijaitsee 5,5 kilometrin päässä Porin keskustasta aivan Kokemäenjoen ranta-alueella, Isojoenrannan kaupunginosassa. Täällä perisatakuntalaisella pientilalla henkii maaseudun rauha, ja tilaa ympäröi maalaismaisema peltoaukeineen ja rantalehtoineen.

Tilalla on nähtävissä erilaisia pajutöitä niin kasvavina kuin kuivattuinakin punottuina koriste- ja hyötytuotteina. Pajun ohella monissa töissä on käytetty myös muita luonnonmateriaaleja. Sovi käynnistä etukäteen vaikka puhelimitse, niin tiedämme olla paikalla.

Pajupuisto

Sunniemen pajutilalla sijaitsee pajupuisto, joka on kasvukausien mukaan muokkautuva viherrakennuskohde. Pajupuistosta saa hyviä vinkkejä mm. erimallisiin pajuaitoihin, tuuli- ja näkösuojiin, majoihin ja erilaisiin sisustuselementteihin puutarhaan tai terassille, parvekkeelle tai patiolle. Näitä valmistetaan myös tilauksesta asiakkaille haluttujen mittojen mukaan!

Tiedustelut ja kysymykset voi lähettää yhteystietolomakkeella.

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi