Nyt: JOULUN HAVUTYÖT -kurssi

Tervetuloa tekemään jouluisia havukoristeita itse kasvattamastamme pehmeästä ja kauniista serbiankuusesta ja muista havuista kurssillemme perjantaina 1.12.2017 klo 18-20 ja lauantaina 2.12.2017 klo 10-15. Kurssin hintaan 35,00 € sisältyvät käytettävät havut. Sidontalankaa ja muita jouluisia luonnonmateriaalikoristeita töihisi voit ostaa pajutilalta. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 29.11.2017 joko puhelimitse p. 050-5678910 Seija Viitaselle tai sähköpostitse postia@sunniemenpajutila.fi. Maksut kurssin aikana pajutilan kassaan joko käteisellä tai tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla. Tervetuloa tekemään Seijan ohjauksessa itse omin käsin joulutunnelmaa sisälle ja ulos!

Kurssilla voit erilaisten havukranssien lisäksi tehdä kauniita köynnöksiä ja havukaaria, sydämiä, tähtiä, havukelloja ja -kartioita, erilaisia hahmoja esim. enkeleitä...

Pajukurssit hurmaavassa ympäristössä Porissa

Järjestämme erilaisia kädentaitokursseja ja -koulutuksia yrityksille, harrasteryhmille ja muille pienryhmille. Luonnonmateriaalien parissa työskennellessä pääsee irtautumaan normaaliarjesta ja hengähtämään hetkeksi. Levollinen maalaisympäristö viimeistelee elämyksen.

Työstettävät materiaalit ja työskentelytekniikat

Käyttämämme materiaalit ovat ensisijassa kotimaisia ja ekologisia. Käytettävissä on muun muassa erilaisia pajuja, kaisloja, havuja, sammaleita, jäkäliä, käpyjä, kaarnoja, heiniä, erilaisia oksia ja paljon muita täältä kerättyjä ja kasvatettuja materiaaleja. Kursseilla voidaan käyttää hyväksi myös asiakkaan omia materiaaleja.

Materiaaleja työstetään punoen ja pujotellen, sitoen, solmien, niputtamalla, liimaamalla, naulaten, ruuvaten, poraten, nitoen...

Kurssien kesto ja paikka

Räätälöimme kaikki kurssit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kurssien kesto voidaan sovittaa 3-4 tunnista 1-2 päivään, päivä- tai iltakurssina.

Kurssit voidaan toteuttaa paikan päällä Sunniemen pajutilalla Porissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Sunniemen tiloissa voidaan järjestää myös päivän ruokailut ja kahvitukset. Tarvittaessa tilalla tarjotaan myös kokous- ja illanviettotilaa sekä muuta ohjelmaa.

Lisää tietoa Sunniemen pajutilasta.

Kysy kursseistamme lisää ja hinnoistamme yhteydenottolomakkeella, jolla VOIT MYÖS ILMOITTAUTUA kerhoon tai kursseille!

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi

Suosittele meitä