Pajutyöt Sunniemen pajutilan verkkokaupasta

Voit ostaa pajutuotteitamme myös verkkokaupastamme. Kaupasta löytyvät find Land® -tuotteet, jotka sopivat koristeluun sisälle ja ulos. Kyseessä on supisuomalainen luonnontuotesarja  sisustukseen, somistukseen, askarteluun, puutarhaan ja erilaisiin kädentaitoharrastuksiin.

Tarkemmat ohjeet ostamiseen löytyvät verkkokaupan sivulta. Aina voit myös kysellä etukäteen tuotteistamme ja niiden toimituksesta. Soita Seija Viitaselle puh 050-567 8910 tai lähetä sähköpostia postia@sunniemenpajutila.fi tai seija.viitanen@sunniemenpajutila.fi.

Teemme myös tilauksesta erilaisia käyttö- ja koristelutuotteita niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Kerro ideastasi ja tarpeestasi ja ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu pulmaasi tai kaunis, kestävä taideteos kotiisi.

Verkkokauppamme toimii vanhoilla sivuillamme www.sunniemenpajutila.fi -osoitteessa. Sivujen kaikkia tekstejä ja osa-alueita emme pysty enää muuttamaan, joten niillä on osittain vanhoja tietoja. Tuoteluettelo -kohdassa on vielä valikoimastamme poistuneita tuotteita eikä kaikkia uusia pajutuotteita ole listoilla, mutta kun teet sivuilta tilauksen, ottamme Sinuun yhteyttä joka tapauksessa ja tarkennamme tilaukseesi ja toimitukseen liittyviä asioita.

Verkkokauppaamme pääset täältä »

Kuvassa pajutilamme lohikäärme nuorena vaihtamassa 'nahkaansa' koivunrisuista pajuihin. Nyt tämä jo yli 10-vuotias pajulohikäärme on jo tosi suuri ja se voi syödä pienen tai jopa suuremmankin ihmisen - mutta onneksi sen suolistosta pääsee pyrstövälistä ulos!!! Varsinkin lapsille tämä on hauska ja jännä kokemus.

Sunniemen pajutila
Leinontie 41
28240
PORI
02 639 2042 / 050 567 8910
postia@sunniemenpajutila.fi
www.pajusuomi.fi